Followers

Wednesday, April 13, 2011

Tak Pandai Amek Gambar Dengan Cermin?

Sape suruh amek gambar dengan cermin? Ku tak suruh pun kan. Kamu tu je yg sebuk nak amek gambar dengan cermin.

Ni first time ku capture gambar kenang-kenangan dengan menggunakan cermin sebagai medium perantara.

Mari kita lihat sama ada ku lulus atau gagal dalam cubaan ini

Pertama:
Ada flash pulak..

Semula.. Semula..

Kedua:
Gaya tak sama dengan geng dan kabur.

Semula.. Semula..

Ketiga:
Hollooohh hollloohhh terkangkang la pulak

Semula.. Semula..

Keempat:
Ala ter'bend' lutut pulak

Semula.. Semula..

Kelima:
Ala.. Sorg pun tak tengok depan

Semula.. Semula

Keenam:
Spoil lagi. Sorg je tgk depan

Semula.. Semula

Ketujuh dan ke-last:
Haaa hambekk semua tengok depan.. Sekali dengan henpon pun mcm nak hentam cermin.



Keputusannya: Semua gambar adalah GAGAL. Cuba lagi tahun hadapan.

6 comments:

cik bAtu said...

hahaha...igt ada solution...xpe2...cuba lg...

Amy said...

amy paling ske amek pic depan cermin...p tuk perasan sendiri2 jek la...hehehe...

Lyana said...

cik batu: tak sempat nak ada solution sebab pintu lift dah terbuka.. hehehe


amy: haa.. bagi petua sket mcm mana nak kasi gmbr cntik kalau amek gmbr depan cermin...hehehe

Namee Roslan said...

alaaaaa.....rindu korangggg ;''/

Lyana said...

namee: dtg kl la.. jom lepak2 tgk wayang...

KUREKURE COMEL said...

hahaha...mina paling fail amik pic depan cermin....rasa mcm besau bebenor...hehehe