Followers

Friday, February 18, 2011

Contest Senyum Paling Ceria

Nak join.. Nak join.. Nak join jugak.. Ngeeee






Langkah langkah nya adalahhhh...



1. Follow blog namee ini untuk sentiasa update dengan perkembangan contest ini. -SUDAH


2. Buat satu entry yang bertajuk Contest Senyum Paling Ceria. -SUDAH 


3. Kemudian letak lah banner contest ni kat sidebar sekali. -SUDAH


4. Letak banner di atas di dalam entry anda dan link kan terus ke entry contest ini. -SUDAH


5. Muat naik gambar dan ceritakan mengapa anda gembira di dalam gambar tersebut.heheh..Ala simple simple je :) contoh: Saya gembira kerana baru lepas makan. :D 
-SUDAH


6.Dan jangan lupa letakkan link anda di ruangan comment :) -SUDAH 


7.Akhir sekali, tag 3 orang rakan blogger anda and make sure mereka tahu yeah ;) -SUDAH


Ok.. Mari mari lihat gambar sapokah yg diriku pilih..


|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|








Kenapa diriku pilih gambar ni?? Sbb kami happy.. Masa ni kitorang baru lepas convocation.. Dan pergi berjalan2 dgn jubah convo dan mengambil gambar dengan jubah convo.. Semua muka happy sbb dah habes study dan masing2 pun dah keja.. Sekian





Diriku nak tag:



2 comments:

KUREKURE COMEL said...

alolo...comelnye....hehehe

manismacamgula said...

kurekure..saje gatai nk join jugak..tp byk gile org join..tadak harapan nk menang