Followers

Thursday, February 24, 2011

Gile Karok

Sebulan sekali pun jadilah.. Asalkan dpt mengasah bakat yang tak berapa nak nampak.. Nak melalak kat umah takut nanti jiran kiri kanan atas bawah tension lalu terjun dari rumah masing2 melalui tingkap hadapan.. 


Jadi diriku sebagai manusia yang berperikemanusiaan, maka diriku pegi la ke pusat hiburan kanak-kanak.. Pusat karaoke la.. Kat sini memang best.. Diriku belum penah jumpa lagi tmpt melalak yg selesa dan nampak eksklusif macam gini.. Dan yang paling penting, harganya murah.. 


Ok.. Tolong jangan compare dengan Redbox or New Way or some other karaoke center ye.. Mmg confirm la kalah..


Tapi baru2 ni diriku pegi, harga dah naik tu... Wak luuu!!! Hambek kesempatan di atas kecantikan diriku nampak... Tapi harga naik sikit pun ok la sebab dah provide minuman dan popcorn.. Kembung perut senang hati.. hihihi


Melalak tak hengat tu.. Bila dah habes time, terus suara jadi rock habes.. Sebelum masuk suara masing2 ayu nak mam.. dah keluar, tetiba jadi serak2 basah... Salah minuman tu kah?? Oii yang kau melalak kat dalam tu tak hengat pulak.. Ada hati nak salahkan minuman.. Wak luu la!! 


Bulan depan bakal menjelma.. Tungguuuuu


*ihsan Local Disk (D)



Selamat malam sayang..

3 comments:

Amira Naddia said...

kat mane tempat nie weh??? bape harge??

KUREKURE COMEL said...

hahaha...karok jamban ke?
wahhhh...sakan karok...smpai terkucil sore...


mina udah lama enggak karok...kihkihkih

manismacamgula said...

naddia: ni kat wangsa walk, wangsa maju.. skrg dah jd RM25 per hour.. tp sekali ngn air n popcorn..berbaloi2 tak??

mina: karok jamban tak syok.. nanti nyanyi, mesti org yg lalu lalang leh tgk kita melalak mcm hapo tah.. heheh..jom karok mina...