Followers

Thursday, April 21, 2011

Darjah 1 yang Tiga Suku

Dulu masa first day masuk darjah satu, ayah yg anta. Selalu kan mak-mak yg anta anak2 diorg masuk darjah satu kan. Tp aku tak. Tu pun ayah kena cepat sebab nak kena pegi keja.

Masa tu dah daftar masuk kelas. Dapat masuk kelas 1 Merah. Dah duduk2 ape semua, tentiba rasa nak terkucil.

Ayah!!! Nak kencing!!!

Masa tu taktau toilet kat mana. Ayah yg bawak pegi toilet. Tapi dah tak tahan sangat, terus aku pecut tinggal ayah kat blakang.

Dah masuk toilet, nampak tempat yg macam tempat amek wuduk tu. Time tu dah tak nampak jamban dah. Aku terus je lepas hajat kat tempat so called tempat amek wuduk tu. (manusia jahil time ni)

Ayah kat luar dah panggil2 nama aku. Pelik betoi. Tunggu la org nak kencing ni.

Haa.. dah sudah lepas hajat, ku pun keluar la dari toilet tu dan tentiba ayah pun jerit.

Haaa.. awat p masuk toilet laki. Tak nampak ka tu tulis toilet laki tu.

La.. Mana org tau.. Ingtkan toilet pompuan. (dahla jahil, takmau mengaku salah lak tu) 








Haaa skrg boleh bygkan tak tempat yg ku buang hajat tu tempat apa?

Tak boleh??????

Ok. Itu urinal ok. Tempat sang jejaka melepaskan hajat mereka. Tapi bentuknya bukan mcm urinal basin pun. Dia lebih kepada macam tempat amek wuduk. Sebab tu la aku main bedal je.

Ala.. Nama pun baru darjah satu. Huruf A pun tak kenal rupa lagi pun. So apa nak kesah sangat kan makcik esah.

Nota Kakitangan: Kalau dah besar ni jangan la dok buat loqlaq macam tu naaaa.

Bai.

3 comments:

KUREKURE COMEL said...

hahaha...klakor...cmne buang dlm tu..puas mina pikir ni...hehehe...
kan susah tu....

Lyana said...

@mina : jangan coba utk kau bygkan..amatlah malu sekali.. tu la namanya budak tiga suku...

Naddia said...

da mcm kat america la..tndas unisex. haha