Followers

Wednesday, April 27, 2011

Haru haruan biru biruan

Lama oh tak update kat sini.

Pendahuluan yang ringkas tapi padat.

Ku sibuk sejak seminggu lepas. (“weh aku tak kesah pun ang bz ke apa, ang bukan glemer pun”, kata mereka)

Eleh jeles la tu. Bizi2 pun tetap masyuk beb. Buat drawing renovation seciput pun dpt RM1000. Kome ade ke?

Aku rindu kamu semua. Tak sempat nak skodeng blog kamu, kamu, kamu dan kamu.

Selkom berukben macam siput sedut. Siput sedut kalau dibuat masak lemak sodap jugak. Tapi kalau selkom berukben dimasak, agak2 jadi apa? Jadi apa? Cepatla jawab!!

Heh! Jadi rosak lah. Tu pun taktau.

Haaa dia mai dah sawan merepek dia.

Baik hampa semua lari.

Ok, ku lari dulu.

Bai.

1 comment:

| gad1s s0ypans | said...

heee, tjak unik gilerr....

c(: